Pripremite se za polaganje Cambridge ispita i steknite svetski priznate sertifikate

Cambridge English sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu. Ukoliko uspešno položite neki od Cambridge ispita, dobićete međunarodno priznate sertifikate, koji će širom sveta predstavljati dokaz o nivou vašeg znanja i doprineti vašem akademskom i profesionalnom razvoju.

U zavisnosti od vaših potreba, interesovanja i nivoa znanja, kreirali smo posebne kurseve pripreme za polaganje različitih Cambridge English ispita. Omogućili smo vam da se na najbolji mogući način pripremite za polaganje Cambridge English ispita i steknete neki od visokocenjenih sertifikata.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo »

Cambridge

Kome su namenjeni Cambridge pripremni kursevi?

Cambridge pripremni kursevi namenjeni su svima kojima je potreban međunarodni sertifikat o poznavanju engleskog jezika, kao i onima koji žele da steknu neophodno znanje za studiranje ili rad u okruženju u kome se govori engleski jezik.

Cambridge pripremni kursevi:

B2 First
B2 Business Vantage

Šta ćete naučiti pomoću ovih kurseva?

U okviru ovih kurseva proći ćete kroz temeljnu i detaljnu pripremu za polaganje, uz korišćenje najsavremenijih metoda, inovativnih programa i redovnih provera znanja. Kod nas se možete pripremiti za dobijanje sledećih Cambridge English sertifikata.

Za B2 First se možete pripremati ukoliko želite da radite u organizacijama gde se komunikacija odvija na engleskom jeziku, ako želite da živite u zemlji engleskog govornog područja, ili da se upišete na univerzitet na kome se nastava odvija na engleskom jeziku. Ovaj sertifikat će dokazati da engleski jezik poznajete u dovoljnoj meri kako biste mogli da radite ili studirate na engleskom govornom području.

Više o B2 First »

Pripremom za B2 Business Vantage ispit usvojićete praktične komunikacijske veštine, koje će vam omogućiti rad u multikulturnom poslovnom okruženju. Ovaj sertifikat poslodavcima potvrđuje da posedujete zavidan nivo znanja u poslovnoj usmenoj i pisanoj komunikaciji.

Više o B2 Business Vantage »

Leave a Reply