Kursevi engleskog jezika u učionici za one koji imaju određeno predznanje

Ukoliko imate određeno preznanje iz engleskog jezika, neke od kurseva OKengleskog možete da pratite i na klasičan način, dolaskom na predavanja u naše prostorije. Najbolje je da, pre nego što se odlučite za bilo koji od njih, uradite test procene znanja kako biste znali koji kurs vam najviše odgovara.

Rešite test i saznajte svoj nivo poznavanja engleskog »

Tradicionalni kursevi u učionici

Na OKengleskom tradicionalno, u učionici, možete slušati tri opšta kursa, kao i poslovni kurs engleskog jezika.

Odaberite za sebe onaj koji zadovoljava vaše potrebe i željene kriterijume.

Opšti kursevi

B1 PRE-INTERMEDIATE
B2 INTERMEDIATE
C UPPER-INTERMEDIATE

Biznis kursevi

BUSINESS ENGLISH KURS

Ako smatrate da online kursevi nisu za vas, imate određeno znanje engleskog jezika, ali i dalje želite da ga dopunjavate i bogatite, za vas su definitivno kursevi OKengleskog u učionici.

Sve lekcije, testovi i vežbe prilagođeni su određenom nivou znanja i imaju za cilj da za što kraći vremenski period podignu znanje polaznika na sledeći nivo. Uz pregršt praktičnih primera koje ćete dobiti od svog profesora tutora.

Uz ogromnu pomoć profesora i uz tempo rada prilagođen isključivo vašim potrebama, vrlo brzo možete napredovati, a zatim i steći LINK sertifikate.

Ako niste sigurni koji od opštih kurseva OKengleskog bi bio najbolja opcija za vas, odradite besplatno naš test provere znanja engleskog, a rezultati će pokazati koji je pravi za vas.

Nakon što završite Upper-Intermediate kurs engleskog jezika, ukoliko želite, možete preći na kurs poslovnog engleskog jezika.

Ovaj kurs neophodan je svim poslovnim ljudima, bez obzira kojim poslom se bave jer pospešuje komunikaciju ne samo unutar organizacije, već i sa inostranim partnerima i saradnicima. Na njemu polaznici dobijaju praktične savete neophodne za kvalitetnu poslovnu korespodenciju, kao i konkretne primere kada su u pitanju sastanci, putovanja i pisanje formalnih dokumenata.

Nakon svakog uspešno završenog opšteg kursa, možete da naručite LINK sertifikat engleskog jezika za odgovarajući kurs i preći na sledeći nivo, ukoliko to želite. LINK sertifikati predstavljaju zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja i dostizanja određenog nivoa poznavanja engleskog jezika.