Šta vas očekuje na svakom online kursu?

Svaki od online kurseva engleskog jezika sadrži pažljivo pripremane materijale koji su kreirani kako biste na što lakši i zanimljiviji način savladali engleski jezik. Od online i PDF lekcija, video i audio materijala, snimljenih skečeva do posebno kreiranih online testova, sve je pripremljeno kako biste brzo i lako završili kurs i savladali univerzalni jezik sveta!

Zanimljiv i bogat sadržaj kursa

PDF Grammar (PDF gramatika)

Na raspolaganju vam je gramatika engleskog jezika koju možete koristiti online u svakom trenutku tokom kursa ili je možete preuzeti u PDF formatu i dodati je svojoj literaturi. Ova opcija će vam biti od ogromne koristi, pre svega za vreme trajanja vašeg kursa, jer u svakom trenutku možete obnavljati ono što naučite i rešavati gramatičke nedoumice.

PDF Reading (PDF literatura)

Sve lekcije iz svog kursa možete prelaziti online, neograničen broj puta! Kada god imate vremena i koliko god puta želite, iznova i iznova! Ukoliko želite, sve lekcije možete preuzeti i u PDF formatu, tako da su vam dostupni i kada nemate pristup internetu, a uz to vam ostaju kao deo vaše lične literature.

Audio materials (Audio-materijali)

Zahvaljujući posebno kreiranim audio-zapisima, u svakom trenutku možete preslušati pravilan izgovor svake reči iz lekcije. Na taj način ćete najbolje i najpravilnije dovesti svoj izgovor engleskog do savršenstva.

Video materials (Video-materijali)

Kako bismo vam što više približili primenu engleskog u realnim situacijama, na kursu vas očekuju snimljeni skečevi sa upotrebom određenih gramatičkih pravila i izgovora u stvarnom životu, kao i brojni drugi multimedijalni materijali. Na ovaj zabavan način ćete najbolje savladati i utvrditi ono što prolazite tokom kursa.

Doodle video

Ova kratka video forma približiće vam lekcije na zanimljiv i potpuno nov način! Doodle video pomoći će vam da lakše razumete lekcije iz kursa.

Dictionary (Rečnik)

Tokom celog kursa, na raspolaganju vam je i online rečnik uz pomoć kog ćete obogatiti vokabular engleskog jezika. Rečnik će vam biti od velike koristi i svaki put kada ne možete da se setite određene reči ili, prosto, želite da saznate kako se nešto kaže ili piše.

Translation (Prevod)

Sve lekcije u okviru kursa kreirane su na srpskom i engleskom jeziku kako biste videli na koji način se složenije fraze i izrazi prevode i proverili da li ste razumeli lekcije na pravi način.

Kreativne vežbe

Reading comprehension exercises (Vežbe razumevanja teksta)

Preko online testova možete brzo i lako proveriti u kojoj meri ste savladali govorne veštine engleskog jezika. Nakon završenog testa odmah imate uvid u to koliko ste procenata osvojili na testu. Ovo je sjajan način da proverite koliko ste napredovali i na čemu treba da poradite.

Vocabulary exercises (Vežbe vokabulara)

Online testiranje vokabulara omogućava vam da u svakom trenutku proverite nivo razumevanja vokabulara. Na ovaj način brzo i lako ustanovićete koliko ste napredovali tokom kursa. Nakon završenog testa odmah imate uvid u to koliko ste procenata osvojili na testu.

Grammar exercises (Gramatičke vežbe)

Zahvaljujući ovom online testu u svakom trenutku možete proveriti koliko vladate gramatikom engleskog jezika. Kao i za ostale online testove, odmah nakon testiranja videćete koliko ste procenata osvojili.

Interaktivni testovi znanja

Task (Zadatak)

Rešavanjem taskova imaćete priliku da proverite stečeno znanje u praksi. Taj zadatak će podrazumevati prevod kratkog teksta ili korišćenje pravog gramatičkog oblika u rečenici. Taskove možete rešavati neograničen broj puta pre nego što ih pošaljete profesoru na ocenjivanje.

Assignment (Vežba)

Assignment je malo duža forma zadatka, reč je ili o dužem prevodu ili o većem broju rečenica gde će biti potrebno da upotrebite odgovarajuće gramatičko vreme i prave izraze. Poput zadatka, assignment možete raditi više puta pre nego što ga pošaljete na ocenjivanje.

Module test (Testovi po modulu)

Nakon što završite nekoliko modula, očekuje vas online modul test. Ovaj test možete raditi samo jednom i sadrži kako gramatiku tako i vokabular. Kada završite test, odmah ćete videti koliko ste procenata osvojili!

Progress tests (Testovi napredovanja)

Nakon svakog pređenog dela kursa, proći ćete kroz test napredovanja kako biste utvrdili koliko ste napredovali u gramatici i koliko ste proširili svoj vokabular. Tokom testa možete se konsultovati sa profesorom i raditi isti test više puta. Samo na taj način možete realno pratiti koliko vaš engleski napreduje.

Grammar tests (Završni test iz gramatike)

Ovaj modul sadrži niz gramatičkih testova na kojima ćete proveriti svoje znanje iz svih prethodno pređenih modula odnosno lekcija. Ove testove možete prelaziti više puta. Svi ovi testovi služe kako biste proverili svoje znanje i kako biste utvrdili koliki ste napredak napravili nakon kursa!

audio-question,-resenje1

Audio tests (Audio testovi)

Posle svake lekcije na raspolaganju su vam audio testovi koja će vam pomoći da savladate razumevanje govora na engleskom. “Slušanje” jedna od najefikasnijih disciplina kada je učenje jezika u pitanju. Svaki test je u elektronskoj formi i sastoji se od 5 ili 6 pitanja. Kada završite test, odmah ćete videti koliko ste procenata osvojili!

Raznovrsne mogućnosti online platforme

Whiteboard (Časovi uživo)

Whiteboard je specijalna platforma koja vam omogućava online časove sa profesorom uživo! Bilo da je reč o radu sa grupom ili o času jedan na jedan, na ovoj platformi možete raditi uživo sa profesorom na svom izgovoru, gramatici ili vokabularu.

Messages (Poruke)

U svakom trenutku možete poslati poruku voditelju kursa o bilo čemu što vas zanima i dobićete odgovor u roku od 24 časa.

Chat (Ćaskanje)

Na chatu se možete direktno konsultovati sa voditeljem kursa o svim nedoumicama i prodiskutovati o svemu što vam nije jasno. Možete postavljati pitanja i odmah dobiti odgovor, kao da ste u učionici.

EduWall

EduWall je nešto poput vašeg walla na Facebooku. Profesori će vam postavljati zadatke i pitalice, a vi ćete ih rešavati zajedno, moći ćete da diskutujete sa drugim polaznicima, da komentarišete, kao i da međusobno delite linkove, slike, video-materijale i dokumenta.

Technical Support (Tehnička podrška)

Zahvaljujući stručnom osoblju iz tehničke podrške, bilo kakav problem u vezi sa pohađanjem kursa ili sa komunikacijom sa profesorima biće rešen u najkraćem roku.

FAQ (Često postavljana pitanja)

Da bi učenje bilo što efikasnije pripremili smo vam odgovore na pitanja koja nam najčešće postavljate i postavili ih ovde, na jedno mesto.

Interesantne igrice, kvizovi, vesti

Online Quiz (Kviz)

Kako bi učenje bilo što zanimljivije, posle određenih lekcija spremili smo vam mali kviz kojim ćete na zanimljiv i zabavan način proveriti svoje znanje.

Crosswords (Ukrštenica)

Ukrštenice su veoma zabavan način na koji ćete proveriti koliko ste obogatili svoj vokabular. Takođe, utvrdićete pravilno pisanje reči i usput ćete se lepo zabaviti!

Hangman (Vešala)

Pomoću ove zanimljive interaktivne igrice uvidećete koliko ste proširili svoj vokabular, naročito fond imenica i prideva.

News flash (Kratke vesti)

Kako bismo vam poželeli dobrodošlicu prilikom logovanja na našu onlajn platformu, videćete zanimljive vesti koje su vam pripremili naši profesori.

Audio Jokes (Audio Vicevi)

I na kraju, pošto je naša ideja da vam učenje engleskog bude zabava, svaki put kada se ulogujete na naslovnu stranu platforme nasmejaće vas vic koji ćete čuti na engleskom!