Neka vaše dete uči engleski od malih nogu

Deca mnogo lakše usvajaju strani jezik, jer nemaju nikakav pritisak da moraju da ga nauče, pa ga s lakoćom prihvataju kao sastavni deo svog života. Pored toga, učenje stranog jezika kod dece razvija i problem soving i multitasking, ali i jača njihovo kreativno razmišljanje.

Engleski za decu

Da bi vaše dete što jednostavnije naučilo engleski jezik, pripremili smo tri kursa koji prate nivo trenutnog znanja vašeg deteta.

Ovi kusevi pokrivaju vokabular, gramatiku, osnovna vremena, ali i razumevanje engleskog jezika uz stalno slušanje i ponavljanje najvažnijih lekcija.

Kursevi za decu online

Kome su namenjeni ovi kursevi?

Kursevi OKengleskog za decu namenjeni su svoj deci koja imaju bilo kakvo predznanje engleskog jezika, ili ga nemaju uopšte. Dakle, oni su prilagođeni i deci koja ne znaju nijednu reč na engleskom, ali i onoj koja mogu samostalno da sklapaju proste rečenice.

Šta će vaše dete naučiti na ovim kursevima?

Osnove engleskog jezika koje će moći postepeno da nadograđuje kroz život. Ovi kursevi engleskog za decu su odlična početna tačka za učenje jezika, a deci su posebno zanimljivi zbog svoje neobične strukture i jednostavnog usvajanja znanja online.

Superheroes Level 1

Superheroes Level 1 je prilagođen deci koja nemaju nikakvo predznanje iz engleskog jezika. Na njemu se sve uči ispočetka – od slova i brojeva, preko boja, do predstavljanja. Pravi kurs ako želite da vaše dete postavi odličan temelj u učenju engleskog jezika.

Više o Superheroes Level 1 »

Superheroes Level 2

Superheroes Level 2 je namenjen deci koja imaju početno znanje engleskog. Kurs će im u velikoj meri pomoći da steknu samopouzdanje koje im je neophodno kod učenja bilo kog jezika.

Više o Superheroes Level 2 »

Grammar Stories

Grammar Stories je za decu koja već imaju neko predznanje iz engleskog jezika, prvenstveno trećacima i četvrtacima. Deca kroz priče uče engleski i proveravaju njegovo razumevanje.

Više o Grammar Stories »