Cambridge sertifikati - najprestižnije kvalifikacije na svetu

OKengleski je deo velike edu porodice LINK Edu Alliance koja se bavi obrazovanjem više od dve decenije, a kompanija LINKgroup je od 2005. godine i zvanično Cambridge International School, pa tako svi kurseve OKengleskog ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Zahvaljujući ovoj akreditaciji, OKengleski kao deo LINK-a omogućava sticanje priznatih Cambridge kvalifikacija i sertifikata priznatih od strane obrazovnih institucija i poslodavaca širom sveta.

EngCam

Kako polaganje i sticanje ovih prestižnih sertifikata nije jednostavno i, pored poznavanja jezika, zahteva i određeni nivo veština, kreirali smo pripremne online kurseve za polaganje Cambridge ispita iz engleskog jezika sa puno korisnih saveta i primera sa prethodnih polaganja, koji će vam garantovano pomoći da uspešno položite ispit i steknete Cambridge sertifikat.

Kako izgleda ispit?

Na OKengleskom možete da se na najbolji način pripremite da položite bilo koji od ovih ispita i steknete ove prestižne sertifikate. Pripremne kurseve uskladili smo sa svim nivoima ovih ispita za koje se organizuje polaganje.

Više o procesu prijavljivanja i o Cambridge centrima u kojima u svojoj zemlji možete polagati B2 First i B2 Business Vantage ispite možete se informisati ovde.

Kome su namenjeni ovi sertifikati?

Cambridge English sertifikati predstavljaju spektar profesionalnih kvalifikacija iz engleskog jezika, koji su namenjeni upravo onima koji žele da unaprede svoju karijeru ili stepen obrazovanja, jer ovi sertifikati otvaraju vrata visokog obrazovanja i povećavaju šanse za zaposlenje.

Šta sve možete sa ovim sertifikatima?

Cambridge English sertifikate priznaje više od 15.000 univerziteta, kompanija i vlada širom sveta.

Univerzitet u Kembridžu je osnovan 1207. godine i predstavlja jedan od najstarijih, najistaknutijih i najprestižnijih svetskih univerziteta. Spada među vodeće univerzitete u UK na polju nastavnog i istraživačkog procesa i jedan je od najkonkurentnijih univerziteta za upis studenata.

Cambridge

Gotovo uvek zauzima jedno od prva tri mesta na različitim renomiranim rang-listama najuglednijih svetskih univerziteta, zbog čega je status ovih Cambridge sertifikata veoma visok. Polaganjem Cambridge ispita dobijate potvrdu o visokom znanju engleskog jezika, koja vam donosi značajnu prednost u odnosu na stotine i hiljade drugih kandidata sa istim kvalifikacijama.

Cambridge sertifikati su dostupni i vama

Sertifikati su dostupni za različite nivoe znanja jezika i pogodni su za polaznike svih generacija sa različitim prethodnim profesionalnim iskustvom i znanjem engleskog jezika. Prijavite se za B2 First pripremni kurs ili B2 Business Vantage pripremni kurs i steknite Cambridge sertifikat.

Dodatno, LINKgroup je od strane Cambridge Assessment Englisha, dobio i cenjeni status Cambridge Assessment English Authorised Centre, pa se tako organizacija i administracija polaganja Cambridge Assessment English ispita realizuje u okviru LINK Examinations Institute.

LINK Examinations Institute, u ispitnom centru za engleski jezik, omogućava sticanje sledećih kvalifikacija:

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti e-mailom na adresu: office@leinstitute.org.

Dokaz da je vaše znanje na najvišem nivou

Posedovanje ovih sertifikata poslodavcu daje garanciju da kandidat poseduje najviši nivo kompetencija u govornom i pisanom engleskom jeziku i time mu omogućava prednost pri zapošljavanju.

Cambridge English sertifikat obezbeđuje najbolji mogući okvir za lični i profesionalni razvoj, pružajući istovremeno zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih sposobnosti. Priznaju ih profesionalna tela, poslodavaci i univerziteti iz celog sveta. Sledeći logičan korak nakon sticanja nekog od ovih sertifikata je napredovanje na više nivoe kvalifikacija u sferi znanja engleskog jezika.

Leave a Reply