A2 Elementary kurs – za postavljanje osnova engleskog jezika

Niste se preterano zanimali za engleski jezik? Ili jeste, ali vam do sada nije išlo? Ne brinite, na pravom ste mestu. Pripremili smo poseban kurs engleskog na kome ćete postaviti osnove svog znanja.

Kao što naziv kursa govori, A2 Elementary kurs vas uči osnovama engleskog jezika, njegove gramatike, rečnika, izgovora i komunikacije.

Elementary kurs heder

Kome je namenjen A2 Elementary kurs?

A2 Elementary kurs je namenjen onima koji imaju određeno znanje engleskog jezika, ali još uvek nedovoljno da bi bili sposobni da razumeju osnovne i najznačajnije instrukcije ili informacije na engleskom. Po završetku ovog kursa, moći ćete da učestvujete u razgovorima na poznatu temu, ali i da vodite ispravnu pisanu komunikaciju na engleskom.

A2 Elementary kurs će vam pomoći da počnete sa učenjem engleskog na najbolji način i pripremiće vas za nastavak učenja, naredni kurs, viši nivo znanja i, zašto da ne, sticanje Cambridge sertifikata iz ovog jezika.

Šta ćete naučiti pomoću A2 Elementary kursa?

Na ovom kursu upoznaćete se sa osnovama gramatike engleskog jezika i steći sposobnost da učestvujete u jednostavnoj komunikaciji na engleskom jeziku, koja se zasniva na razmeni informacija.

Kada je reč o gramatici na ovom nivou, programom su obuhvaćena osnovna vremena koja se najčešće koriste u engleskom jeziku, pa će vaše rečenice već moći da dobiju pravi oblik i vreme.

Na kursu A2 Elementary, kroz 18 modula, posvećenih različitim oblastima engleskog jezika, naučićete mnogo.

Present Simple TO BE, Possessive Adjectives, Articles
There is/are, Some, Any, Plurals
Possessive`s, Prepositions of Place
Present Simple Tense
Prepositions of Time
Articles
Can
Present Continuous Tense
Past Simple Tense – TO BE
Past Simple Tense (Regular Verbs)
Past Simple Tense (Irregular Verbs)
Dates
Going to, Because, So
Pronouns
Modals
Comparisons
Present Perfect Tense
Present Perfect and Past Simple
Adverbs
Will
Grammar Exercises

Konverzacija će, takođe, biti unapređena u odnosu na početni nivo, savladaćete vokabular potreban za vođenje svakodnevne komunikacije na elementarnom nivou i spremiti se za nastavak učenja, jer – zašto bi se ono ovde zaustavilo?

Kako izgleda online kurs A2 Elementary?

Interaktivne lekcije podeljene po modulima uz mnoštvo igrica, pitalica i ukrštenica

Kratki testovi i testovi napredovanja

Video i audio materijali

Podrška profesora

Ovaj kurs je zapravo miks različitih sadržaja koji drže pažnju polaznika, na šta su posebno vodili računa njegovi kreatori. Brojne interaktivne lekcije u kursu su podeljene po modulima i sadrže kratke testove i testove napredovanja nakon svake lekcije, ali i svakog modula, bogate video i audio materijale, podršku profesoru, igrice, pitalice, ukrštenice… Ali i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i znatno poboljša nivo znanja, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se više fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor. I vrlo brzo – dostići ćete naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, ubrzo možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza. Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Gde naši korisnici najčešće uče?

U prevozu 35%
U šetnji 25%
Na radnom mestu 10%
Dok čekaju u redu 30%

Leave a Reply