C Upper-Intermediate nivo – za one koji žele da usavrše svoj engleski

Smatrate da je vaše znanje engleskog solidno, ali želite da postane odlično? C Upper Intermediate kurs će vam pomoći da vaš engleski bude bez greške.

C Upper-Intermediate je viši srednji kurs engleskog jezika, koji vam omogućava da uspešno komunicirate, što uključuje i razumevanje i usmeno izražavanje na engleskom jeziku.

On vas uči kako da vodite smislenu i samoinicijativnu konverzaciju na engleskom sa govornikom kome je engleski maternji jezik, kao i sa sagovornicima sa drugih govornih područja.

Upper-Intermediate kurs heder

Uz ovaj kurs vaš pisani engleski dobija formu gotovo nalik onoj kod izvornih govornika engleskog jezika – ona postaje pravilna, čista i na visokom nivou.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo »

Kome je namenjen C Upper-Intermediate kurs?

Kurs je namenjen svima koji imaju odlično poznavanje engleskog jezika, ali još uvek nisu potpuno sposobni za vođenje razgovora na različite teme, kao ni za izdvajanje najvažnijih činjenica iz tekstova na engleskom jeziku i razumevanje detaljnih uputstava.

Ovaj kurs je za one koji žele samostalno da pišu tekstove i pisma vezane za netipične teme, kao i da bez problema hvataju beleške u situacijama kada neko govori na engleskom jeziku.

Šta ćete naučiti pomoću C Upper-Intermediate kursa?

C Upper-Intermediate kurs engleskog jezika na OKengleskom ima 20 modula posvećenih različitim oblastima engleskog:

Present Tenses
Past Tenses
Articles
Expressing the Future
Adjectives
Relative Clauses
Participle Clauses
Gerund and Infinitiv
Modals
Past Modals
Clauses of Purpose
The Passive
Passive Constructions with Say, Believe…
Countable and Uncountable Nouns
Possessives
Reported Speech
Prepositions
Conditionals
Phrasal Verbs
Grammar Exercises

Kako izgleda online kurs C Upper-Intermediate?

Interaktivne lekcije podeljene po modulima uz mnoštvo igrica, pitalica i ukrštenica

Kratki testovi i testovi napredovanja

Video i audio materijali

Podrška profesora

Ovaj kurs je zapravo miks različitih sadržaja koji drže pažnju polaznika, na šta su posebno vodili računa njegovi kreatori. Brojne interaktivne lekcije u kursu su podeljene po modulima i sadrže kratke testove i testove napredovanja nakon svake lekcije, ali i svakog modula, bogate video i audio materijale, podršku profesoru, igrice, pitalice, ukrštenice… Ali i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor, i vrlo brzo dostići naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza. Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Gde naši korisnici najčešće uče?

U prevozu 35%
U šetnji 25%
Na radnom mestu 10%
Dok čekaju u redu 30%

Leave a Reply