Zašto baš OKengleski? Jer učenje online nikad nije bilo lakše

Svi kursevi za učenje engleskog jezika, kao i pripremni kursevi za sticanje Cambridge sertifikata dostupni na našem sajtu su online – pristupate im preko specijalno napravljene i prilagođene platforme za učenje na daljinu.

To znači da su vam kursevi dostupni u svakom trenutku i na svakom mestu, čime se tempo učenja prilagođava tempu vašeg života, obavezama, dajući vam slobodu u organizaciji slobodnog vremena, fleksibilnost pri radu i rezultirajući u lakše i uspešnije učenje.

Učenje na daljinu - revolucija u obrazovanju koja ekspresno daje vidljive rezultate

Učenje na daljinu, poznato i kao e-learning u poslednjih nekoliko godina doživelo je potpuni procvat u celom svetu. Jednostavno usvajanje znanja putem interneta i savremenih tehnologija donosi odlične rezultate, ali samo pod uslovom da su izvori iz kojih se uči kredibilni i merodavni.

Prateći ovaj svetski trend, osnivač OKengleskog, multinacionalna kompanija LINKgroup kreirala je prvu regionalnu platformu za učenje na daljinu– Distance Learning System, a sada se već više od 20 godina bavi njenim unapređenjem i usavršavanjem.

Ko bira učenje na daljinu?

Ambiciozni i vredni ljudi
Studenti koji maksimalno koriste sve benefite interneta
Zaposleni koji imaju pregršt privatnih i poslovnih obaveza
Introvertne osobe koje preferiraju ovaj vid učenja
Osobe sa invaliditetom
Roditelji za svoju decu

Sve što vam je potrebno da biste učili online uz OKengleski je računar sa internet konekcijom, nakon čega na klik možete jednostavno da uronite u more online kursevaprivatnih časovapriprema za sticanje prestižnih sertifikata i mnoštvo interesantnog multimedijalnog materijala i raznih testova za proveru znanja.

Kako iskustvo potvrđuje, ovakav način usvajanja znanja i veština dao je odlične rezultate i unapredio obrazovanje na mnogo više planova nego što je to uspeo da postigne uobičajeni način školovanja, a praksa u svetskim obrazovnim institucijama dokazuje i da je značaj učenja na daljinu izuzetno veliki, pogotovo za one koji se, zbog obaveza, ne mogu potpuno posvetiti klasičnom načinu unapređenja svojih znanja.

Učenje na daljinu definitivno pruža bolji tempo napredovanja i kontinuirano se prilagođava svim vašim potrebama.

OKengleski DL platforma - jednostavna za korišćenje za sve uzraste

Platforma za učenje na daljinu na kojoj se nalaze svi naši kursevi, online sesije i preko koje se odvija komunikacija sa profesorima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci u oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori, autori online kurseva, pedagozi i psiholozi…

Za njeno besprekorno funkcionisanje i razvoj, kao i za podršku korisnicima, brine tim od 15 inženjera i svi profesori iz velikog sistema LINK Edu Alliance.

Na platformi su vam, u okviru kurseva, dostupni video i audio snimci, interaktivne aplikacije, tekstualne lekcije, tekstovi i kvizovi, zagonetke i različiti materijali za učenje kroz igru, a omogućen vam je i kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta.

Ono što posebno izdvaja OKengleski DL platformu od ostalih načina učenja preko interneta jeste to što je veoma laka za korišćenje, ali i to što pruža mogućnost da se koristi preko računara i telefona.

OKengleski aplikacija za Andorid i iOS uređaje

Kada odaberete neki od kurseva OKengleskog možete ga pratiti i preko svog mobilnog telefona, jer OKengleski ima svoju Android i iOS aplikaciju na kojoj vas čeka ista DL platforma za učenje na daljinu sa svim materijalima.

Aplikacija vam omogućava da lako učite gde god da se nalazite – iz prevoza, parka, dvorišta, pored reke, iz kafića… Sa bilo kog mesta na kom uhvatite slobodno vreme i na kom pored telefona imate internet konekcije. Ovakvo online učenje je budućnost obrazovanja, a mi ga već sada maksimalno koristimo na OKengleskom.

Zašto je učenje na daljinu pravi izbor za vas?

Danas se podrazumeva da svi u osnovnoj i srednjoj školi, kao i na fakultetu, učimo engleski jezik. Međutim, ovo često nije dovoljno. U grupi sa, recimo, 30 učenika vrlo često nije moguće da profesor posveti dovoljno pažnje svakome, a gradivo često nije prilagođeno trajanju časa i realnim potrebama učenika.

Zbog toga je neophodno tradicionalan vid obrazovanja ili već stečeni nivo znanja engleskog jezika dopuniti dodatnom edukacijom, privatnim časovima i samostalnim radom.

Najbolji način za to upravo je učenje na daljinu, jer vam ono omogućava da upravljate svojim vremenom i uskladite online časove sa svojim obavezama. A ne suprotno.

Online učenje engleskog može da bude osnovni način na koji usvajate nova znanja ukoliko još uvek niste počeli da ga učite u školi ili ako želite brže da napredujete, a može da predstavlja i odličnu dopunu i nadgradnju znanja koje već imate.

Pogledajte kako izgleda online učenje na OKengleskom

Ta dva načina učenja ne isključuju se međusobno, naprotiv – oni predstavljaju dobitnu kombinaciju za svakoga ko želi da unapredi svoje znanje. Dakle, ako imate već neko znanje engleskog i želeli biste da ga dopunite, ili engleski ne poznajete uopšte, učenje na daljinu je pravi izbor za vas. Znanje ćete moći da usvajate kada god poželite i kako god poželite. A dodatno, na DL platformi OKengleskog moći ćete da pratite i svoj napredak kroz niz testova.

Online učenje je odličan izbor i za decu

Tehnologija ne samo da je sastavni deo vašeg života, već je i sastavni deo života vašeg deteta. Zato smo se i odlučili na kreiranje kurseva engleskog za decu, jer smo uvideli koliko je ovakav sistem učenja zanimljiv starijima. Napravili smo jedno istraživanje i ispitali mališane kako se njima sviđa učenje engleskog preko naše platforme i naišli smo na izuzetno dobre utiske!

Zanimljiv sadržaj koncipiran kao video-igrica i crtani film, uz mnoštvo imaginarnih likova i učenje na klik, bez olovke i papira bilo je ono što je oduševilo mališane. Zbog toga s ponosom možemo da kažemo da smo najviše ponosni na naše najmlađe polaznike koji nakon završenih kurseva OKengleskog na testovima pokazuju zavidno znanje za svoje godine.

Da učenje bude zanimljivije

Bez obzira da li je učenje putem interneta zastupljeno tokom celog školovanja ili predstavlja dopunu tradicionalnom načinu učenja, ono daje odlične rezultate.

Upravo zbog toga je OKengleski idealna dopuna učenju engleskog jezika u školi ili na fakultetu, ali pruža i mogućnost da samostalno radite i savladate engleski od osnova pa sve do ekspertskog nivoa, i to daleko brže u odnosu na tempo napredovanja tradicionalnim načinom učenja.

Ako želite da učite bez prostorno-vremenskih ograničenja, volite i samostalan rad ali i razmenu mišljenja sa profesorima, želite da imate mogućnost konsultacija sa profesorom bilo kada, OKengleski je pravi izbor za vas.

Leave a Reply