Šta još možete pronaći na OKengleskom pored online kurseva?

OKengleski vam pored online kurseva nudi još nekoliko opcija za usavršavanje vašeg engleskog jezika. Neke od kurseva engleskog možete pratiti i tradicionalno, u našim učionicama, a pored toga dostupni su vam i individalni i grupni online i časovi u učionici na kojima sa profesorom možete prelaziti isključivo ono što vas interesuje, kao i konverzacijski engleski online.

Kursevi u učionici

Kursevi u učionici namenjeni su onima koji imaju određeno znanje engleskog, ali žele da ga kroz kurseve dopunjavaju lično sa profesorom, a ne virtuelnim putem. Sanajte više »

Tradicionalni kursevi u učionici
Tradicionalni časovi u učionici

Časovi u učionici

Za učenike i studente koji bi na privatnim časovima u učionici sa profesorom želeli da prelaze isključivo gradivo prilagođeno njihovim potrebama. Saznajte više »

Online tutoring

Online časovi sa profesorom idealni su za ekspresno rešavanje nejasnoća. Namenjeni učenicima i studentima u pripremi testova, ispita, rešavanju domaćih zadataka… Saznajte više »

Online tutoring
Konverzacijski časovi engleskog

Konverzacijski engleski online

Online konverzaciju na engleskom biraju oni koji žele da unaprede svoje veštine, aktiviraju pasivno znanje engleskog i obogate svoj vokabular. Saznajte više »