B1 Pre-Intermediate – da vaš engleski što pre postane odličan

Želite brzo da napredujete u učenju engleskog jezika? Smatrate da vaše znanje i umeće komunikacije na ovom jeziku nije na odgovarajućem nivou i želite da što pre usavršite svoj engleski? Pravi izbor za vas je kurs B1 Pre-Intermediate.

Kurs B1 Pre-Intermediate predstavlja jedan od prvih i najznačajnijih stepenika koji će vam pomoći da nadgradite svoje znanje engleskog jezika i odvesti vas ka višim nivoima znanja.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo »

Pre Intermediate kurs heder

Kome je namenjen B1 Pre-Intermediate kurs?

B1 Pre-Intermediate je niži srednji kurs engleskog jezika, koji vam omogućava da razumete i koristite širi spektar jezičkih funkcija, počevši od razumevanja, preko pisanja, do komunikacije, tako da je za njegovo pohađanje neophodno određen nivo poznavanja engleskog.

Nivo znanja na B1 Pre-Intermediate kursu osposobljava vas da samostalno koristite jezik u deskriptivne i narativne svrhe, kao i da ga uspešno upotrebljavate u usmenoj i pisanoj formi na nivou upotrebe engleskog kao stranog jezika.

Šta ćete naučiti pomoću B1 Pre-Intermediate kursa?

Kroz jednostavne vežbe, nastojimo da proširimo vaš vokabular engleskog i opremimo vas potrebnim znanjima iz oblasti gramatike i pravopisa kako biste njihova pravila uspešno primenjivali u sklapanju rečenica, slaganju vremena i svakodnevnom govoru i pisanju.

Gramatika engleskog jezika je ključna na ovom nivou. Takođe, dodatno se radi i na verbalnoj konverzaciji. Zato kroz lake i jednostavne lekcije, igrice, pitalice i zagonetke, što bolje zajedno razvijamo vokabular i izgovor engleskog jezika. Po završetku ovog kursa, moći ćete bez problema da se sporazumevate sa ljudima engleskog govornog područja.

Kurs pokriva 21 zanimljiv modul, od kojih se svaki bazira na različitoj oblasti engleskog jezika:

Present Simple Tense
Present Continuous Tense
Past Simple Tense
Articles
Verb Patterns: -ing, to+infinitive
So, because
Possessive S
The Future: Will / Going to
Prepositions
Quantifiers
Comparisons
Present Perfect Tense
Relative Pronouns
Modal Verbs
Past Continuous Tense
Passive Voice
The First Conditional
The Second Conditional
Past Perfect Tense
Review
Grammar Exercises

Svrha B1 Pre-Intermediate kursa je da vas osposobi za izražavanje mišljenja i postavljanje pitanja u poznatom kontekstu, kao i za razumevanje jasnih informacija u okviru poznate teme. Osim toga, po završetku kursa, moći ćete potpuno samostalno da pišete kraće tekstove.

Kako izgleda online kurs B1 Pre-Intermediate?

Interaktivne lekcije podeljene po modulima uz mnoštvo igrica, pitalica i ukrštenica

Kratki testovi i testovi napredovanja

Video i audio materijali

Podrška profesora

Ovaj kurs je zapravo miks različitih sadržaja koji drže pažnju polaznika, na šta su posebno vodili računa njegovi kreatori. Brojne interaktivne lekcije u kursu su podeljene po modulima i sadrže kratke testove i testove napredovanja nakon svake lekcije, ali i svakog modula, bogate video i audio materijale, podršku profesoru, igrice, pitalice, ukrštenice… Ali i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor, i vrlo brzo dostići naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza. Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Gde naši korisnici najčešće uče?

U prevozu 35%
U šetnji 25%
Na radnom mestu 10%
Dok čekaju u redu 30%

Leave a Reply