Sve što vam je potrebno da naučite engleski – na jednom mestu

Znanje engleskog jezika u današnje vreme nije samo pitanje želje, to je potreba i nužnost. Engleski, kao univerzalni jezik, jedan je od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih jezika u svetu. Ovaj jezik otvoriće vam mnoga vrata, kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju, olakšaće i obogatiće vašu komunikaciju sa drugima i učiniti da vas više cene i vrednuju.

Učenje engleskog jezika ne mora biti naporno i komplikovano ukoliko učite na pravom mestu. Verujte nam, to učenje može biti čak vrlo zanimljivo i dinamično, a pored toga i prilično lako.

OKengleski je idealan za svakoga ko želi da nauči ili usavrši engleski. A posebno je pogodan za one koji bi da uče online, jer nudi platformu za učenje na daljinu, preko interneta.

Pripremili smo kurseve različitih nivoa, brojne module i mnoštvo zanimljivih multimedijalnih materijala za učenje i vežbanje engleskog – na vama je samo da odaberete model koji vam najviše odgovara i da počnete sa učenjem.

1. Kursevi za učenje engleskog jezika

Engleski možete učiti pohađajući neki od onlajn kurseva na OKengleskom. Kursevi su raspoređeni i prilagođeni prema nivou vašeg prethodnog znanja i prema vašim ambicijama za dalje napredovanje. Na ovaj način, za kratko vreme i veoma lako, možete poboljšati svoje znanje engleskog jezika do najvišeg nivoa.

Iskoristite priliku! Uradite online test i saznajte koliko dobro poznajete engleski jezik.

2. Kursevi engleskog za decu

Na OKengleskom možete pronaći kurseve za najmlađe, koji su posebno prilagođeni potpunim početnicima, ali i onoj deci koja imaju određeno znanje engleskog jezika.

3. Onlajn časovi engleskog

Razvili smo jedinstveni sistem online tutoringa, odnosno privatnih časova preko interneta za sve koji žele da svoje znanje engleskog jezika unaprede radeći sa profesorom. Privatne ili grupne onlajn sesije vam omogućavaju da komunicirate sa profesorom, prelazite gradivo, vežbate i radite zadatke uživo, preko video, audio ili tekstualnog četa.

Ovakav način nastave je efikasniji od klasičnog učenja, a ujedno vam štedi i vreme i novac. Upoznajte se sa svim prednostima našeg tutoring sistema za učenje na našem sajtu ovde.

4. Priprema za prestižne Cambridge sertifikate

Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih Cambridge English ispita namenjeni su svima kojima je potreban međunarodni sertifikat o poznavanju engleskog jezika. Saradnjom sa British Councilom, vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije, koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama sa zemljama širom sveta, omogućili smo vam da se na najbolji mogući način pripremite za polaganje Cambridge ispita i steknete jedan od visokocenjenih sertifikata.

Cambridge sertifikatima svoje znanje engleskog jezika možete dokazati svuda. Saznajte više o kursevima pripreme ovde.

5. Materijali za samostalno učenje

Učenje po BBC modelu

BBC learning

Besplatne lekcije i materijali za učenje engleskog sa BBC Learning English sajta namenjeni su ljudima širom sveta, sa različitih govornih područija. Naučite gramatiku, obogatite rečnik i usavršite izgovor kroz veoma interesantne i jednostavne vežbe. Učite uz BBC materials.

Engleski jezik kroz igru

Engleski jezik možete učiti i dok se zabavljate i igrate. Na našem sajtu pronaći ćete zanimljive igre, kvizove, testove i vežbe pomoću kojih možete proveriti svoj engleski i naučiti puno korisnih stvari. Igrajte se, zabavljajte i, naravno, učite. Posetite Games Zone i Fun Stuff Zone.

Slušajte, čitajte, učite!

Obogatite svoj engleski čitanjem i slušanjem. Pripremili smo vam zanimljive tekstove i audio-lekcije uz koje ćete proveriti svoje teorijsko znanje i poboljšati izgovor i razumevanje jezika. Sve ovo čeka vas na našem sajtu, u okviru Listening Zone i Reading Zone sekcija.

Osnove gramatike

Kada naučite da sledite neka osnovna pravila, razumevanje engleskog jezika i njegova uspešna primena postaće vam mnogo lakši, u nekim slučajevima i prava igra. Prođite kroz sve oblasti iz Grammar Zone sekcije i naoružajte se neophodnim znanjem.

Reči za svaku priliku

idioms

Ako želite da u potpunosti razumete engleski jezik, morate obogatiti svoj vokabular i naučiti kako da se pravilno izražavate. Unapredite svoj fond reči uz pomoć zanimljivih materijala iz Idioms, SlangConversation Zone i Vocabulary Zone sekcija na našem sajtu.

Korisni saveti i cake

Saveti koje smo pripremili za vas pomoći će vam u učenju engleskog jezika i olakšaće vam savladavanje nekih naizgled teških prepreka. Oslonite se na naše dugogodišnje iskustvo – otkrijte šta se sve nalazi u Tips odeljku i saznajte kako da naučite engleski jezik bez po muke.

Ne znate odakle da počnete?

Pre svega, poželjno je da procenite svoje mogućnosti, a zatim da osmislite proces i dinamiku učenja koji će vam najviše odgovarati. Mi vam možemo pomoći u tome.

Leave a Reply