B2 Intermediate kurs – čitajte i sporazumevajte se na engleskom

Učite engleski već neko vreme, ali vam se čini da stojite u mestu? Besplatno i za kratak period unapredite svoje znanje engleskog jezika.

Srednji kurs engleskog jezika omogućava vam da veoma dobro ovladate širokim spektrom funkcija engleskog jezika, jednako u pisanoj i usmenoj formi, kao i da razumete i učestvujete u konverzaciji sa govornikom kome je engleski jezik maternji.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo  »

Kome je namenjen B2 Intermediate kurs?

B2 Intermediate kurs je namenjen onima koji imaju srednji nivo znanja engleskog jezika. On nadograđuje vaše osnove gramatike, pisanja, pravopisa i konverzacije, koje ste stekli tokom kurseva A1 Starter i A2 Elementary, a ujedno i proširuje vaš opseg znanja kada je reč o vremenima, njihovom slaganju i nepravilnim glagolima, kao i vaš rečnik.

Ovaj nivo znanja omogućava vam da čitate tekstove i časopise na engleskom jeziku, iskažete svoje mišljenje na engleskom, sporazumevate se u inostranstvu…

Šta ćete naučiti pomoću B2 Intermediate kursa?

Da li ste se do sada ustezali da komunicirate sa ljudima engleskog govornog područija, plašeći se da ćete se nepravilno izraziti? Ili ste se u inostranstvu bojali da pitate nešto na engleskom, jer niste znali da li ćete dobro razumeti sagovornika? Ti dani su prošlost.

Po završenom kursu, moći ćete bez problema da razumete šta govornik priča na engleskom jeziku, a i sami ćete moći da sastavljate smislene i ispravne rečenice i vodite razgovor.

Na kursu B2 Intermediate, kroz 21 modul, posvećen različitim oblastima engleskog jezika, naučićete mnogo.

Present Simple and Present Continuous Tense
Past Simple Tense
Adjectives
Question Tags
Past Continuous Tense
Used to
Present Perfect and Past Simple Tense
Present Perfect Continuous Tense
Modal Verbs
Adverbs
Reported Speech
Relative Clauses
Passive Voice
Causative Have
The First Conditional
The Second Conditional
Past Perfect Tense
Past Perfect Continuous Tense
Past Modal Verbs
The Third Conditional
Grammar Exercises

Osnovni cilj ovog kursa je da vas osposobi da izražavate svoje mišljenje u vezi sa apstraktnim temama, kao i da razumete različite instrukcije na engleskom jeziku.

Nakon što prođete ovaj kurs, moći ćete da učestvujete u razgovorima na različite teme unutar poznatih oblasti. Takođe, naučićete da pišete tekstove, pisma i beležite podatke vezane za različite, najvećim delom poznate teme.

Kako izgleda online kurs B2 Intermediate?

Interaktivne lekcije podeljene po modulima uz mnoštvo igrica, pitalica i ukrštenica

Kratki testovi i testovi napredovanja

Video i audio materijali

Podrška profesora

Ovaj kurs je zapravo miks različitih sadržaja koji drže pažnju polaznika, na šta su posebno vodili računa njegovi kreatori. Brojne interaktivne lekcije u kursu su podeljene po modulima i sadrže kratke testove i testove napredovanja nakon svake lekcije, ali i svakog modula, bogate video i audio materijale, podršku profesoru, igrice, pitalice, ukrštenice… Ali i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor, i vrlo brzo dostići naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza. Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Gde naši korisnici najčešće uče?

U prevozu 35%
U šetnji 25%
Na radnom mestu 10%
Dok čekaju u redu 30%

Leave a Reply