Business English kurs – za napredovanje u poslu

Danas se odlično poznavanje engleskog jezika podrazumeva, kojom god profesijom da se bavite. Napredujte u karijeri zahvaljujući svom znanju engleskog.

Kojim god poslom da se bavite, pre ili kasnije, naći ćete se u situaciji u kojoj je neophodno da komunicirate, usmeno ili pisano, sa saradnicima i partnerima sa inostranog govornog područja. Engleski je najčešće „zajednički” jezik kojim se najlakše možete sporazumeti.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo »

Business English

Kome je namenjen Business English kurs?

Kurs je namenjen svima koji žele da unaprede svoj poslovni engleski jezik kroz bogaćenje vokabulara stručnim terminima i izrazima koji su specifični za profesiju kojom se bavite, a glavni cilj ovog naprednog kursa je da vas obuči da se bez greške sporazumete sa poslovnim saradnicima na engleskom jeziku.

To je osnovni način da postignete ono što želite u poslu, odnosno da i vi i vaši saradnici možete da precizirate svoje stanovište i uslove, kao i da svim stranama dogovor bude potpuno jasan. Istovremeno, isključićete svaku mogućnost nesporazuma ili nepovoljnog poslovnog dogovora usled eventualnog nedovoljnog poznavanja jezika i termina.

Šta ćete naučiti pomoću Business English kursa?

Kurs Poslovni engleski omogućava vam da na što jednostavniji način usvojite termine vezane za svakodnevno poslovanje u savremenom svetu biznisa. Na ovom kursu se osposobljavate za pisanu poslovnu korespondenciju i aktivno učestvovanje na poslovnim sastancima i konferencijama na kojima se zahteva dobro poznavanje engleskog jezika.

Zahvaljujući ovom kursu, bez problema ćete naći „zajednički jezik”, bez obzira na to u kojoj branši poslujete, a kroz 18 modula, posvećenih različitim oblastima engleskog, naučićete:

Business Letters – Pisanje poslovnih pisama
Sales Letters – Pisanje prodajnih pisama
Enquiries – Upiti
Orders – Narudžbine
Complaints – Žalbe
Pro-forma Invoice – Predračun
Contracts – Ugovori
Travelling on Business – Poslovna putovanja
Memorandum
Reports – Izveštaji
CV
Job Interview – Razgovor za posao
Marketing
Meetings – Sastanci
Running a Meeting – Vođenje sastanka
Leadership – Liderstvo
E-business – Elektronsko poslovanje
Negotiation – Pregovaranje

Cilj kursa je da vam omogući da uspešno učestvujete u poslovnim sastancima vođenim na engleskom jeziku, uz korišćenje terminologije vezane za savremeno poslovanje, kao i da potpuno samouvereno vodite pisanu poslovnu korespondenciju.

Kako izgleda online kurs Starter?

Interaktivne lekcije podeljene po modulima uz mnoštvo igrica, pitalica i ukrštenica

Kratki testovi i testovi napredovanja

Video i audio materijali

Podrška profesora

Ovaj kurs je zapravo miks različitih sadržaja koji drže pažnju polaznika, na šta su posebno vodili računa njegovi kreatori. Brojne interaktivne lekcije u kursu su podeljene po modulima i sadrže kratke testove i testove napredovanja nakon svake lekcije, ali i svakog modula, bogate video i audio materijale, podršku profesoru, igrice, pitalice, ukrštenice… Ali i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor, i vrlo brzo dostići naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza. Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Gde naši korisnici najčešće uče?

U prevozu 35%
U šetnji 25%
Na radnom mestu 10%
Dok čekaju u redu 30%

Leave a Reply