Kursevi engleskog jezika – od početnika do profesionalca

Pripremili smo za vas kurseve engleskog jezika različitih nivoa, koje možete izabrati u zavisnosti od svog nivoa znanja. Najbolje je da, pre nego što se odlučite za bilo koji od njih, uradite test procene znanja na našem sajtu, kako biste znali koji kurs vam najviše odgovara.

Ukoliko ne znate odakle da počnete, napravili smo vam vrlo jednostavno uputstvo i test »

Na osnovu rezultata testa i vaših ambicija za učenje engleskog jezika, možete veoma lako da odaberete kurs za sebe. U ponudi OKengleskog postoje različite vrste kurseva koje smo prilagodili svim nivoima znanja engleskog jezika, od apsolutnih početnika do onih koji žele da steknu neki od najuglednijih Cambridge English sertifikata iz oblasti poslovnog engleskog jezika.

Odaberite za sebe onaj koji zadovoljava vaše potrebe i željene kriterijume.

Opšti kursevi

A1 STARTER
A2 ELEMENTARY
B1 PRE-INTERMEDIATE
B2 INTERMEDIATE
C UPPER-INTERMEDIATE

Cambridge pripremni kursevi

B2 FIRST
B2 BUSINESS VANTAGE

Kursevi engleskog za decu

SUPERHEROES LEVEL 1
SUPERHEROES LEVEL 2
GRAMMAR STORIES

Biznis kursevi

BUSINESS ENGLISH KURS

Ako ste početnik kada je reč o engleskom jeziku ili niste sigurni koliko trenutno poznajete ovaj jezik jer ste ga davno učili, ali ga ne koristite aktivno, za vas je definitivno jedan od opštih kurseva OKengleskog.

Sve lekcije, testovi i vežbe prilagođeni su određenom nivou znanja i imaju za cilj da za što kraći vremenski period podignu znanje polaznika na sledeći nivo. Uz pregršt praktičnih primera.

Uz malu pomoć i adekvatan kurs, sa gradivom i tempom napredovanja prilagođenim vašim potrebama i mogućnostima, vrlo brzo možete savladati engleski jezik, napredovati i veoma brzo steći i priznate sertifikate.

Ako niste sigurni koji od opštih kurseva OKengleskog bi bio najbolja opcija za vas, odradite besplatno naš test provere znanja engleskog, a rezultati koje dobijete će pokazati koji je pravi za vas.

OKengleski nudi dva pripremna kursa za polaganje Cambridge English ispita – B2 First i B2 Business Vantage, kao i mogućnost sticanja nekog od prestižnih i visokocenjenih Cambridge sertifikata.

Pripremni kursevi za polaganje B2 First i B2 Business Vantage ispita detaljno obrađuju sve modele pitanja koji se mogu naći na ovim ispitima. U pripremnim kursevima su i rešeni zadaci iz prethodnih ispitnih rokova, a na raspolaganju će vam biti i profesor-mentor, koji će se pobrinuti da potpuno spremni izađete na ispit i položite Cambridge English ispit.

Nakon što završite Upper-Intermediate kurs engleskog jezika putem našeg sajta, ukoliko želite, možete preći na kurs poslovnog engleskog jezika.

Ovaj kurs neophodan je svim poslovnim ljudima, bez obzira kojim poslom se bave jer pospešuje komunikaciju ne samo unutar organizacije, već i sa inostranim partnerima i saradnicima. Na njemu polaznici dobijaju praktične savete neophodne za kvalitetnu poslovnu korespodenciju, kao i konkretne primere kada su u pitanju sastanci, putovanja i pisanje formalnih dokumenata.

OKengleski je prilagođen i deci.

Ako želite da vaše dete od malih nogu počne da uči engleski jezik, OKengleski može da vam pomogne u tome. Na tri kursa koja su prilagođena nivou znanja engleskog vašeg deteta, jednostavno možete odabrati koji je pravi kurs za njega.

Nakon svakog uspešno završenog opšteg kursa, možete da naručite LINK sertifikat engleskog jezika za odgovarajući kurs i preći na sledeći nivo, ukoliko to želite. LINK sertifikati predstavljaju zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja i dostizanja određenog nivoa poznavanja engleskog jezika.

Cambridge

Osnivač OKengleskog, renomirana kompanija LINKgroup ima status Cambridge Assessment English Authorised Centre, zbog čega na OKengleskom posle kompletiranih Cambridge kurseva možete aplicirati i za dobijanje prestižnih Cambridge sertifikata.

Pogledajte kako izgledaju online učenje i whiteboard sesije na OKengleskom:

Leave a Reply