Starter – za početnike u engleskom jeziku

Niste do sada učili engleski jezik ili se teško snalazite sa osnovnim pojmovima? Ne brinite, engleski nije bauk. Zapravo, učenje jezika može biti vrlo zabavno. Krenite od početka – Starter je pravi kurs za Vas!

Starter je kurs namenjen apsolutnim početnicima u učenju engleskog jezika. Ukoliko su rezultati testa procene znanja pokazali da je vašem znanju potrebna kompletna podrška, od samog početka pa do čvrstih osnova engleskog jezika, najbolje da počnete od samog početka, od kursa Starter.

Ovaj kurs će vam pomoći da započnete sa učenjem na najlakši i najbolji način, da postavite čvrste temelje iz engleskog i nadogradite ih u što kraćem roku.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo >>>

Enleski

Zašto je ovo pravi kurs za Vas?

Kursevi dostupni na sajtu OKengleski prilagođeni su korisnicima svih nivoa znanja engleskog jezika, a Starter je prvi u nizu, posebno kreiran za početnike i one koji su se tek susreli sa ovim jezikom.

Uz malu pomoć i adekvatan kurs, sa gradivom i tempom napredovanja prilagođenim individualnim potrebama i mogućnostima, vrlo brzo ćete savladati osnove engleskog jezika, napredovati i uskoro steći čak i neki od visokocenjenih Cambridge sertifikata.

Sve lekcije, testovi i vežbe prilagođeni su posebnim nivoima znanja i imaju za cilj da ga na najjednostavniji način i za što kraći period podignu na naredni nivo.

Još uvek niste procenili nivo trenutnog znanja? Uradite besplatan test >>>

Šta ćete naučiti pomoću Starter kursa?

Na Starter kursu krećemo polako, od osnovnih i najjednostavnijih elemenata gramatike engleskog jezika. Ide se ravnomernim tempom, uporedo se upoznajete sa vokabularom, osnovnim vremenima, razumevanjem pročitanog, a pred kraj kursa će biti obrađivani i tekstovi koji će vas upoznati sa vokabularom potrebnim za vođenje jednostavne komunikacije na engleskom jeziku.

U Starter kursu engleskog jezika, kroz 12 modula, posvećenih različitim oblastima engleskog, naučićete mnogo.

 • Present Simple Tense glagola TO BE
 • Possessive Adjectives
 • Plurals and Numbers
 • This, These, That and Those
 • There is and There are
 • Present Simple Tense – potvrdni oblik

 • Present Simple – odrični i upitni oblik
 • Present Simple and Adverbs of Frequency
 • Glagol CAN
 • Past Simple glagola TO BE
 • Past Simple – Regular Verbs
 • Past Simple – Irregular Verbs

Po završetku kursa, bićete osposobljeni da razumete najosnovnije informacije, prepoznajete pojmove, ali i da vodite elementarnu usmenu komunikaciju na engleskom jeziku.

Ovo je jedan od najvažnijih kurseva. Jer, dobar temelj je neophodan za dalju uspešnu nadgradnju i kasniji preobražaj u vrsnog poznavaoca engleskog jezika. Zaista. Iako vam sada možda ne izgleda tako, vrlo ste blizu tome. Ostalo je još samo da se besplatno registrujete i jednostavnim testiranjem potvrdite svoj trenutni nivo znanja. I avantura može da počne.

STARTER

Kako izgleda online kurs Starter?

U kursu Starter vas očekuju brojne:

 • interaktivne lekcije podeljene po modulima,
 • kratki testovi i testovi napredovanja,
 • video i audio materijali,
 • podrška profesora,
 • igrice, pitalice, ukrštenice,
 • i još mnogo materijala i servisa koji će vas uvesti u svet engleskog jezika, od samog početka.

Lako i zabavno do vrhunskih rezultata

Učenje ne mora da bude napor. Ne mora da bude obaveza.

Ovi kursevi će vam to dokazati na najbolji način.

Znamo da ćete čitati lekcije dok ste u prevozu, slušati materijale u toku šetnje, raditi testove do duboko u noć, rešavati ukrštenice dok ste sa prijateljima… Jer, upravo smo to želeli.

Kreirali smo ove kurseve sa idejom da svako od vas sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, i da se, bez obzira na godine, igrate učenja i uživate u toj igri dok napredujete.

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Kurs možete prelaziti tempom koji vama odgovara, birati, na primer, samo oblasti gramatike u kojima ste nesigurni, ili se fokusirati na bogaćenje rečnika i izgovor, i vrlo brzo dostići naredni nivo. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja. Takođe, možete početi i sa pripremom za neki od prestižnih Cambridge sertifikata, zašto da ne?

Zato krenite odmah! Ne propustite priliku da usavršite svoj engleski!

CallToActionSTARTER

Leave a Reply