Superheroes Level 2 - za nadogradnju početnog znanja

Pomozite detetu da obogati svoje osnovno znanje engleskog jezika uz ovaj interesantan kurs.

Level 2

Vaša deca imaju početno znanje engleskog i želite da postepeno usvajaju jezik, ali ne znate koji kurs bi bio idealan za njih? Ovo je kurs engleskog na kojem vaše dete uči tempom koji njemu odgovara i usvaja jezik korak po korak!

Superheroes level 2

Kome je namenjen ovaj kurs?

Drugi nivo Superheroes kursa, odnosno kurs Superheroes Level 2, namenjen je deci koja imaju početno znanje engleskog jezika i ovde će otići korak dalje u dugoročnom usvajanju jezika. Vaša deca će steći samopouzdanje koje im je neophodno kod učenja bilo kog jezika.

Međutim, ovaj kurs mogu da pohađaju i deca koja nemaju predznanje iz engleskog.

Šta će vaše dete naučiti na ovom kursu?

Ukoliko je vaše dete već naučilo engleski alfabet i zna osnovne brojeve, vreme je da napravi sledeći korak u usvajanju jezika. Na ovom kursu će se upoznati sa glasovima i njihovim kombinacijama u rečima, tako što će im prikazati reči koje u sebi sadrže kratke vokale i kombinacije kratkih vokala sa određenim slovima (a, am, an, ad, ag itd.). Za svaki kratki vokal je za primer data određena reč kako slikovna, tako i glasovna; dete može da klikne na podvučenu reč u lekciji i čuje kako se ona izgovara.

Kurs se sastoji od 10 modula, a lekcije su sažete, zanimljive i organizovane tako da se na svakom času gradivo usvaja postepeno kako bi dugoročno ostalo upamćeno. Tokom kursa Superheroes Level 2 deca će naučiti:

Short a (a, am, an);
Short a (a, ad, ag, ap, at);
Short e (e, et, en, ed);
Short i (i, ip, ib, id);
Short i (in, ig it, ix);
Short o (o, ot, op);
Short u (u, ug, ud, up);
Short u (ut, ub, um, un);
Numbers from 10 to 15;
Numbers from 15 to 20.

Deca u ranom dobu veoma brzo upijaju informacije, pa je stoga slikovno-glasovna veza veoma bitna, što upravo ovaj kurs i nudi.

Druga bitna stavka jesu testovi i obnavljanje naučenog. Ponavljanje gradiva deci nije dosadno, naprotiv, osećaju se kao pobednici kada svaku novu reč nauče i kada u testu više ne greše, zbog čega je i u ovom kursu akcenat na ponavljanju naučenog.

Kako izgleda ovaj online kurs?

Video lekcije

Kratki testovi i testovi napredovanja

Za jednostavnije razumevanje gradiva

Ako je vaše dete uspešno završilo prvi nivo kursa Superheroes, ili već poznaje alfabet i osnove engleskog jezika, na kursu Superheroes Level 2 će se još više zabaviti tako što će kroz interaktivne lekcije i materijale za učenje, igrice, pitalice i ukrštenice ući u svet engleskog jezika sa čvrstim osnovama i znanjem.

Testovi mogu da se rade iznova i iznova, dok se data oblast ne nauči. Svesni smo da je čitanje jedno od kompleksnijih stvari u engleskom jeziku, ali upravo ovaj kurs pomaže deci da savladaju određene kombinacije glasova koje će im pomoći da brže nauče da čitaju.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Svi naši kursevi su kreirani sa idejom da svako sa nestrpljenjem čeka da im se vrati i nastavi učenje, da se ujedno zabavi i kroz zabavu napreduje u učenju jezika koji je danas neophodan u svakom poslu! Zato je bitno da od najranijeg uzrasta deca počnu da uče engleski jezik i da ga na taj način usvoje do nivoa maternjeg.

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Vaše dete može prelaziti kurs tempom koji mu najvoše odgovara. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja.

Učenje engleskog od kuće, iz parka, bilo kada

Odaberite za svoje dete praktičan kurs engleskog koji će moći da prati bilo kada. Sigurni smo da znate koliko deca vole tehnologiju, tako da će ovaj kurs za vaše dete biti svojevrsna igrica uz koju će se pre svega odlično zabavljati, a paralelno će usvajati i znanje.

Pored toga, nećete morati da vodite dete na časove engleskog, već ćete sami birati vreme i mesto učenja. Ovaj kurs se prilagođava vama i vašim potrebama, a ne vi njemu.

Superheroes Level 2