Superheroes Level 1 - za apsolutne početnike

Nezaobilazni kurs ako želite svom detetu da izgradite kvalitetne osnove engleskog jezika koje će jednostavno dopunjavati tokom vremena.

Engleski je najrasprostranjeniji jezik na svetu i univerzalni jezik kojm se sporazumevaju svi zbog čega je skoro nezamislivo funkcionisanje bez njega.

Ako dete počnete da učite engleski od malih nogu pomoći ćete mu da u budućnosti ima mnogo veće šanse za odabir kvalitetnog obrazovanja i poslovnih prilika.

Proverite da li je vaše dete apsolutni početnik i koji mu je nivo kursa Superheroes namenjen.

Superheroes Level 1

Kome je namenjen ovaj kurs?

Superheroes Level 1 je odličan izbor za decu koja nemaju nikakvo predznanje iz engleskog jezika, tako da ne morate da brinete o tome da li će se vaše dete snaći na ovom kursu ako ga do sada niste upoznali sa engleskim jezikom. Ovo je pravi kurs za potpune početnike.

Šta će vaše dete naučiti na ovom kursu?

Na ovom kursu deca se polako uvode u svet slova i svih glasova alfabeta. Pošto se savlada alfabet uče se brojevi, osnovne boje, geometrijski oblici, zvukovi i kako da se predstave.
Kroz 11 modula koliko ima ovaj kurs, deca će naučiti:
Letters from A to C
Letters from D to F
Letters from G to I
Letters from J to L
Letters from M to O
Letters from P to R
Letters from S to V
Letters from W to Z
Numbers from 1 to 10
Colours and Shapes
What’s your name? I am/My name is…
Dete će na ovom kursu naučiti sva slova alfabeta, uspevaće da ih raspoznaje, ali će znati i da čita osnovne reči. Na ovom kursu je akcenat na ponavljanju, jer Repetitio est mater studiorum est (latinski: Ponavljanje je majka znanja), a za početnike je ponavljanje jedno od najjačih oružja u učenju.

Kako izgleda ovaj online kurs?

Video lekcije

Kratki testovi i testovi napredovanja

Za jednostavnije razumevanje gradiva

Lekcije sa ovog kursa posebno su prilagođene početnicima, a uz veliki broj zanimljivih testova deca lako mogu da utvrde šta su sve naučila sa njih.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija.

Vaše dete može prelaziti kurs tempom koji mu najvoše odgovara. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja.

Učenje engleskog od kuće, iz parka, bilo kada

Odaberite za svoje dete praktičan kurs engleskog koji će moći da prati bilo kada. Sigurni smo da znate koliko deca vole tehnologiju, tako da će ovaj kurs za vaše dete biti svojevrsna igrica uz koju će se pre svega odlično zabavljati, a paralelno će usvajati i znanje.

Pored toga, nećete morati da vodite dete na časove engleskog, već ćete sami birati vreme i mesto učenja. Ovaj kurs se prilagođava vama i vašim potrebama, a ne vi njemu.