Grammar Stories - učenje gramatike kroz zanimljive priče

Vaše dete je na pravom putu. Upoznalo se s osnovama engleskog jezika, alfabet mu je poznat, kao i najčešće korišćene reči i došlo je vreme da se pozabavi gramatikom. Onom bazičnom.

Grammar stories

Deca se lako vezuju za junake. Zato smo ovaj kurs kreirali kao miks različitih priča, koja deca slušaju i prate kroz PDF i video formate, a u kojoj svaka priča ima svog simpatičnog glavnog junaka koji kroz svoje avanture uvodi decu u čarobni svet gramatike.

Grammar stories

Kome je namenjen ovaj kurs?

Grammar Stories je namenjen deci koja već imaju neko predznanje iz engleskog jezika (razumevanje osnovnih reči i pojmova), a po uzrastu je najprikladniji učenicima trećeg i četvrtog razreda. Gradivo je pažljivo pripremljeno i prezentovano u formi interaktivnih priča i testova, budući da ne postoji bolji način da deca savladaju gramatiku.

Šta će vaše dete naučiti na ovom kursu?

Grammar stories kurs je zamišljen kao interaktivna radionica u kojoj će vaše dete kroz 21 priču na jedan potpuno drugačiji način ući u svet gramatike engleskog jezika. Kurs traje dva meseca i za to vreme vaše dete će se dobro zabavljati, imaće podršku profesora sve vreme i na kraju dobiti sertifikat o uspešno završenom kursu.

U Grammar Stories kursu engleskog jezika, kroz 6 modula, deca će naučiti kroz priče sledeća vremena u engleskom jeziku:

Present Simple
Present Continuous
Past Simple
Past Continuous
Present Perfect
Future WILL

Svaka priča se fokusira na određeno gramatičko vreme i nakon svake od njih dete će imati proveru razumevanja teksta, stoga je evidentno da je u ovom kursu pored gramatike, akcenat i na vokabularu, slušanju i čitanju.

Kako izgleda ovaj online kurs?

Video lekcije

Kratki testovi i testovi napredovanja

Za jednostavnije razumevanje gradiva

Pregršt zanimljivih lekcija prezentovanih na moderan, audio-vizuelan način pomaže vašem detetu da što bolje razume engleski jezik.

Ukoliko se neka gramatička oblast deci prikaže kroz neku vrstu crtanog filma kao što jeste u ovom kursu, bez upotrebe suvoparnih pravila, deca će na vizuelan način zapamtiti kada se koje vreme koristi. Priča u kojoj je glavni junak pčelica i u kojoj se priča o njenoj svakodnevnoj rutini i njenim navikama (present simple tense) svakako je daleko zanimljivija od klasične definicije.

Sertifikovani stručnjaci i psiholozi kao kreatori kurseva

Tim sertifikovanih stručnjaka engleskog jezika u saradnji sa psiholozima kreirao je kurseve po posebnoj metodologiji, koja omogućava da se za veoma kratko vreme postignu sjajni rezultati i poboljša nivo znanja za nekoliko puta, i to u toku samo jednog kursa. Zanimljive i sažete lekcije obogaćene multimedijalnim materijalima u kombinaciji sa interaktivnim pitalicama, igricama i kratkim testovima napredovanja pokazale su se kao dobitna kombinacija. Vaše dete može prelaziti kurs tempom koji mu najvoše odgovara. A kao krunu, možete naručiti LINK sertifikat – zvaničnu potvrdu stečenog nivoa znanja.

Učenje engleskog od kuće, iz parka, bilo kada

Odaberite za svoje dete praktičan kurs engleskog koji će moći da prati bilo kada. Sigurni smo da znate koliko deca vole tehnologiju, tako da će ovaj kurs za vaše dete biti svojevrsna igrica uz koju će se pre svega odlično zabavljati, a paralelno će usvajati i znanje. Pored toga, nećete morati da vodite dete na časove engleskog, već ćete sami birati vreme i mesto učenja. Ovaj kurs se prilagođava vama i vašim potrebama, a ne vi njemu.

Grammar Stories