B2 First - priprema za jedan od najcenjenijih sertifikata

Jedan od načešće polaganih i najprestižnijih među Cambridge English ispitima je upravo B2 First.

First Certificate in English (FCE), čiji je sada zvaničan naziv B2 First, priznaje na hiljade kompanija, najuglednijih akademskih institucija, univerziteta i koledža, strukovnih, ministarskih i vladinih tela širom sveta. Ova diploma otvara vrata visokog obrazovanja i značajno povećava šanse za zaposlenje.

Osim toga, ovaj sertifikat je široko priznat i u privredi i industriji, a daje i značajnu prednost ukoliko nameravate da aplicirate za poslove koji uključuju rad sa javnošću, kancelarijski posao u bankama, u avio industriji, keteringu…

Kome je namenjen ovaj kurs?

B2 First predstavlja viši srednji nivo znanja engleskog jezika i namenjen je osobama koje su dostigle taj nivo i savladale sve jezičke veštine, uključujući čitanje, pisanje, razumevanje, konverzaciju i upotrebu engleskog jezika u svakodnevnom govoru. Upravo ga zbog toga mogu polagati isključivo osobe koje su završile Upper Intermediate nivo engleskog jezika.

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Osnovni cilj pripremnog kursa za polaganje B2 First ispita je da vam pomogne da što lakše i brže dođete do ove izuzetno značajne diplome. Ovaj kurs se sastoji iz 11 modula i testova, a sadrži i niz vežbi u elektronskoj formi, koje će vam omogućiti da bez muke savladate potreban nivo engleskog jezika.

Celokupna gramatika engleskog jezika
Razumevanje tekstova iz novina, časopisa, tekstova naučne fantastike...
Vođenje konverzacije na engleskom o različitim temama
Razumevanje ljudi sa radija ili televizije koji govore na engleskom
Pisanje formalnih i neformalnih pisama, izveštaja, recenzija, članaka...
Vokabular iz svih životnih sfera

Kako izgleda ovaj online kurs?

Podrška profesora i privatni časovi sa nastavnicima

Kratki testovi i testovi napredovanja

Chat konsultacije i konverzacije na engleskom uživo

Za jednostavnije razumevanje gradiva

Na ovom kursu na raspolaganju su vam online tutoring, privatni časovi sa nastavnicima, whiteboard sesije, chat konsultacije i konverzacija na engleskom uživo, kako biste se što bolje pripremili za polaganje B2 First ispita. Vaše je da pronađete model pripreme koji vam najviše odgovara.

Kurs kreiran u saradnji sa British Council Institutom

Kurs pripreme za polaganje B2 First ispita je kreiran na osnovu saradnje sa British Council Institutom i usklađen sa njihovim planom i programom. Polaganje B2 First ispita se održava u samom British Council Institutu, koji predstavlja Cambridge centar za polaganje B2 First ispita, dok se kod nas možete pripremiti za sticanje ovog prestižnog sertifikata.

Više o procesu prijavljivanja i Cambridge centrima u kojima u svojoj zemlji možete polagati B2 First ispite, možete se informisati ovde.

Šta sve možete sa B2 First sertifikatom?

B2 First pomoći će vam da izgradite bolje lične, ali i poslovne veštine i proširite svoja znanja što vam može otvoriti mnoga vrata i na privatnom i na profesionalnom nivou.

Ukoliko ste još uvek učenik ili student, B2 First sertifikat će biti vaša odskočna daska prilikom apliciranja na neki od prestižnih univerziteta širom sveta, a onima koji su u radnom odnosu ovaj sertifikat može povećati poziciju na poslu i obezbediti im bolje uslove rada.

Leave a Reply