Online tutoring: Online časovi sa profesorom za vaš tečan engleski

Zaboravite putovanje na drugi kraj grada zarad odlaska na privatni čas engleskog jezika. Osmislili smo jedinstveni program online tutoringa, odnosno privatnih časova preko interneta.

Potpun doživljaj učenja uz LINK tutoring

Na OKengleskom dostupni su vam online časovi sa profesorom engleskog, na kojima lako možete da rešite sve nejasnoće koje vam se javljaju prilikom učenja.

Online časovi su koncipirani tako da polaznik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta, a pomoću video, audio i tekstualnog četa.

Online tutoring

Tehnologija koja se primenjuje na OKengleskom je napredna, ali i veoma laka za korišćenje i pri tom sigurna i bezbedna kako bi je mogla koristiti i deca, a polaznicima su na raspolaganju i whiteboard sesije i raznovrsni sadržaji na vebu.

Kome su namenjeni online časovi OKengleskog?

Online časovi sa profesorom preko naše tutoring platforme prvenstveno su namenjeni učenicima i studentima kao pomoć u rešavanju domaćih zadataka, popravljanju ocena, pripremi za kontrolne i pismene zadatke, testove, usmeno odgovaranje ili za polaganje ispita.

Na osnovu razgovora sa učenikom i roditeljem kreiraćemo jedinstveni plan učenja engleskog koji je prilagođen vašim konkretnim potrebama.

Individualni i grupni časovi

OKengleski nudi dva tipa online časova sa profesorom – individualne časove i grupne časove koji podrazumevaju rad u malim grupama od maksimalno pet učenika. Polaznici sami biraju koji časovi im najviše odgovaraju.

Kako izgleda privatni online čas?

Online čas traje 30 minuta, što je kraće od običnog časa u učionici, ali znatno efikasnije zato što se odvija samo između profesora i učenika ili u veoma malim grupama koje ne broje više od 5 polaznika.

Ovo su osnovne sesije, dakle – časovi koji su namenjeni redovnom radu i učenju, prema unapred utvrđenom planu. Osim toga, one mogu biti i pomoćne i tada podrazumevaju 24-oročasovnu pomoć oko rešavanja zadataka putem mejla.

Učite uz pomoć nastavnika, u sigurnom veb okruženju, i to koristeći samo sopstveni računar, pretraživač i internet konekciju. Za online tutoring vam nije potrebno da instalirate poseban softver u svoj računar.

Kako da zakažete online čas sa nastavnikom?

Možete zakazati „jedan na jedan” online čas sa nastavnikom, a ukoliko vam je zanimljivije i isplativije, možete imati i čas u grupi koju čini do 5 učenika. Zakažite čas preko interneta ili preko telefona.

Ukoliko se odlučite za online zakazivanje, naš koordinator će vas pozvati telefonom kako bi potvrdio prijavu i proverio podatke. Sesiju možete otkazati najkasnije do 24 časa pre održavanja, a ukoliko je otkažete kasnije, ona će svakako biti održana (ukoliko je reč o radu u grupi) i naplaćena.

Registrujte se na našoj platformi besplatno i tu ćete otvoriti svoj nalog preko kog možete zakazati čas online.

Pozivom na broj +381 (11) 4011 240 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Jedinstveni program za svakog učenika

Nakon zakazivanja učenik i/ili njegov roditelj, zajedno sa dodeljenim tutorom definišu program i oblasti koje će biti obrađene i plan po kome će se održavati online časovi. Sve ovo možete obaviti na sastanku u našim prostorijama, telefonom, preko četa ili mejla.

Na OKengleskom za svakog učenika kreiramo jedinstveni program po kome će se odvijati nastava, kako bi u potpunosti odgovorili željama i potrebama polaznika. Možete napraviti i sopstveni program za učenje engleskog, kombinovanjem usluga tutoringa i online kurseva prema nivou znanja koje posedujete.

Sa svakim polaznikom se potpisuje ugovor kojim se definišu osnovna pravila ponašanja na OKengleskom, obaveze koje obe strane treba da ispune i minimalni tehnički uslovi kod korisnika neophodni za rad. Ukoliko je učenik maloletan, ugovor potpisuje i njegov roditelj ili staratelj.

Vaši profesori su eksperti sa bogatim iskustvom

Profesori tutori koji vam budu držali online časove na OKengleskom imaju ogromno iskustvo iza njih, a posebno su obučeni za rad virtuelnom okruženju, pa su tako svi oni sertifikovani predavači za online tutoring.

Praksa je da polazniku časove uvek drži isti tutor, a ukoliko je neophodno da se on zameni, novi tutor detaljno prolazi sve materijale i sesije koje je polaznik prešao sa prethodnim tutorom.

Upoznajte se sa profesorima-tutorima na OKengleskom »

Proverite koliko znate engleski pre online časa

Preporučujemo da svaki kandidat, pre zakazivanja online časova, uradi test engleskog jezika na našem sajtu kako bi ocenio svoje znanje i, u konsultaciji sa našim stručnjacima, procenio koji kurs engleskog da odabere, kao i kojom dinamikom bi trebalo da zakazuje privatne časove.

Saznajte još i:

Koji model učenja je pravi za vas? Kako se program prilagođava vašim potrebama?

Saznajte više »

Koji koraci će vam znatno olakšati učenje engleskog i uštedete vreme?

Saznajte više »

Stručnjaci sa bogatim iskustvom biće vaši tutori.

Saznajte više »

Kako izgleda jedan online čas sa profesorom na OKengleskom?

Saznajte više »