Vaši tutori – stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom

Tutori koji će vam držati privatne online časove su visokokvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim predavačkim iskustvom, a naročito iskustvom u držanju privatnih časova. Oni su strpljivi, posvećeni i spremni da objasne i pomognu.

Svaki polaznik ili roditelj, ukoliko to želi, može imati uvid u njihove diplome i potvrde njihovih kvalifikacija. Pre početka rada kod nas, svi oni su uspešno prošli obuku za rad na online platformi i whiteboardu, i postali su sertifikovani predavači za online tutoring.

Zbog kontinuiteta u radu i ostvarivanja što bolje saradnje, nastojaćemo da svaki učenik ima svog tutora, odnosno da učeniku svaki put isti predavač drži čas. Ukoliko to iz nekog razloga ne bude moguće, novi tutor će pregledati zapise sa prethodne sesije kako bi neometano nastavio da podučava polaznika.

Upoznajte vaše profesore

Engleski jezik po TOEIC i TOEFL standardima

Gordana Matorkić, profesor Engleskog jezika

Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na odseku Skandinavski jezici i književnost. Kao diplomirani filolog, dugi niz godina radi u Centru za engleski jezik kompanije LINKgroup, gde je zadužena za kontrolu kvaliteta nastave Engleskog jezika, kao i za sprovođenje evropskih standarda i njihovu implementaciju u rad Centra.

Završila je obuku za sprovođenje TOEIC i TOEFL testiranja, kao i obuku za ocenjivanje i pregled radova po TOEIC kriterijumima.

Gordana Matorkić

Engleski jezik na nivou prevodioca kancelarije predsednika Republike

Milica Terzić, profesor Engleskog jezika

Milica Terzić, diplomirani filolog, radila je prevod tekstova i vesti sa srpskog na engleski jezik za potrebe sajta Narodne kancelarije predsednika Republike.

Prevela je tri knjige: Rules of WorkThe Swiss Family Robinson i Bernese Adventure. Iskustvo u predavanju stekla je držanjem časova engleskog jezika i radom na kreiranju dodatnih aktivnosti za polaznike kurseva englekog jezika.

Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na odseku Engleski jezik i književnost.

Milica Terzić

Leave a Reply