Pripremite se za polaganje Cambridge ispita i steknite svetski priznate sertifikate

Cambridge English sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu. Ukoliko uspešno položite neki od Cambridge ispita, dobićete međunarodno priznate sertifikate, koji će širom sveta predstavljati dokaz o nivou vašeg znanja i doprineti vašem akademskom i profesionalnom razvoju.

Omogućili smo vam da se na najbolji mogući način pripremite za polaganje Cambridge English ispita i steknete neki od visokocenjenih sertifikata.

Pripremni kursevi namenjeni su svima kojima je potreban međunarodni sertifikat o poznavanju engleskog jezika, kao i onima koji žele da steknu neophodno znanje za studiranje ili rad u okruženju u kome se govori engleski jezik.

Ne znate odakle da počnete? Pripremili smo vam uputstvo >>>cambridge1

U zavisnosti od vaših potreba, interesovanja i nivoa znanja, kreirali smo posebne kurseve pripreme za polaganje različitih Cambridge English ispita.

U okviru ovih kurseva proći ćete kroz temeljnu i detaljnu pripremu za polaganje, uz korišćenje najsavremenijih metoda, inovativnih programa i redovnih provera znanja. Kod nas se možete pripremiti za dobijanje 4 Cambridge English sertifikata.

B2 First

Za B2 First se možete pripremati ukoliko želite da radite u organizacijama gde se komunikacija odvija na engleskom jeziku, ako želite da živite u zemlji engleskog govornog područja, ili da se upišete na univerzitet na kome se nastava odvija na engleskom jeziku. Ovaj sertifikat će dokazati da engleski jezik poznajete u dovoljnoj meri kako biste mogli da radite ili studirate na engleskom govornom području.

Na pripremnom kursu za polaganje B2 First ispita, kroz 11 modula, posvećenih različitim oblastima engleskog jezika, naučićete:

  • celokupnu gramatiku engleskog jezika,
  • da razumete raznovrsne tekstove iz novina, časopisa, tekstove naučne fantastike i slično,
  • da vodite konverzaciju na engleskom o različitim temama,
  • da razumete ljude sa radija ili televizije koji govore na engleskom,
  • da pišete formalna i neformalna pisma, izveštaje, kratke priče, recenzije, članke i slično,
  • vokabular iz svih životnih sfera.

PRIPREME

B2 Business Vantage

Pripremom za B2 Business Vantage ispit usvojićete praktične komunikacijske veštine, koje će vam omogućiti rad u multikulturnom poslovnom okruženju. Ovaj sertifikat poslodavcima potvrđuje da posedujete zavidan nivo znanja u poslovnoj usmenoj i pisanoj komunikaciji.
Za razliku od drugih priznatih sertifikata za engleski jezik, Cambridge English sertifikati nemaju rok trajanja – važe za ceo život! Prijavite se za pripremni kurs za Cambridge sertifikat >>>

Leave a Reply