Zakaži čas sa nastavnikom

LearnZakazvanje online privatnih časova sa nastavnikom je lako i jednostavno i može se izvršiti putem interneta ili pozivom na telefon. Časovi se izvode po specijalnom programu online tutoringa koji je efikasniji od klasičnog učenja u učionici, a ujedno vam štedi vreme i novac.

Imate opciju da zakažete potpuno privatan čas, odnosno čas jedan-na-jedan sa nastavnikom, ili, ukoliko vam je zanimljivije i isplatljivije, možete imati i čas u maloj grupi koju čini do 5 učenika.

Online časovi na sajtu OKengleski osmišljeni su tako da učenik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta.

 

Čas možete zakazati na dva načina:

Putem interneta, slanjem zahteva preko vašeg naloga, nakon čega će vas telefonom kontaktirati koordinator nastave radi provere podataka.
Preko telefona, pozivom na brojeve +381 (11) 4011 240 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Nakon zakazivanja učenik i/ili njegov roditelj, zajedno sa dodeljenim tutorom definišu program i oblasti koje će biti obrađene i plan po kome će se održavati online časovi. Sve ovo možete obaviti na sastanku u našim prostorijama, telefonom, preko četa ili mejla.

Važno je da znate da za svakog učenika kreiramo jedinstveni program po kome će se odvijati nastava, kako bi u potpunosti odgovorili vašim željama i potrebama. Možete napraviti i sopstveni program za učenje engleskog, kombinovanjem usluga tutoringa i online kurseva prema nivou znanja koje posedujete.

Preporučujemo da svaki kandidat, pre zakazivanja online časova, uradi test engleskog jezika na našem sajtu kako bi ocenio svoje znanje i, u konsultaciji sa našim stručnjacima, procenio koji kurs engleskog da odabere, kao i kojom dinamikom bi trebalo da zakazuje privatne časove.

Sa svakim polaznikom se potpisuje ugovor kojim se definišu osnovna pravila ponašanja na sajtu, obaveze koje obe strane treba da ispune i minimalni tehnički uslovi kod korisnika neophodni za rad. Ukoliko je učenik maloletan, ugovor potpisuje i njegov roditelj ili staratelj.

Više o jedinstvenom programu online tutoringa pročitajte ovde.